Shopping Cart

No products in the cart.

Dimljena pačetina

Raw & Smoked dimljena pačetina je hladno dimljeni delikates nastao brižljivo vođenim tehnološkim procesom pod budnim okom šefa Uroša Knežića. Na potpuno prirodan način, bez dodavanja aditiva i konzervansa, Knežić stvara novo uzbudljivo kulinarsko iskustvo dostupnim i u Srbiji. Dimjeno pačje meso je izuzetno bogato hranljivim sastojcima, ukusno je kao hladno, tanko narezano posluženje. Takođe, prilagođeno je termičkoj obradi i može da se ispeče na tihoj vatri. Raw & Smoked pačetina donosi potpuno novu kvalitetnu, zdravu i strasnu senzaciju ukusa koji se dugo pamte. Pačetina je prilagodjena da pored Carpaccio klasičnog, može i da se obradjuje termički na niskim temperaturama, kako bi se dobila hrskava koža. Nakon toga iseći na taljatu i moze da se služi kao glavno jelo.

KVALITETNO

Raw & Smoked dimljena pačetina nastaje strogo kontrolisanim tehnološkim postupkom na hladnom dimu prirodne arome bukovine. Svi proizvodi prethodno prolaze prirodan proces dehidracije i konzervacije i tako zadržavaju svoju boju i definišu jedinstven ukus.

PRIRODNO

Dimljeno pačje meso je izuzetno ukusno i bogato hranjivim sastojcima. Odličan je izvor proteina i zdravih masti, kao i mikronutrijenata uključujući selen, gvožđe i nacin. Raw & Smoked dimljena pačetina je odličan dodatak svakoj uravnoteženoj ishrani.

AUTENTIČNO

Pačje meso je meso jakog intenziteta, koje je po ukusu bliže crvenom nego živinskom mesu. Ukus patke bi se mogao uporediti sa jetrom ili šniclom, a u svom hladno dimljenom izdanju, Raw & Smoked dimljena pačetina je odmah spremna za konzumaciju.